Medijski konsalting


Medijski konsalting je naša primarna oblast budući da smo više od deceniju i po aktivno prisutni u medijima i da su naši prijatelji i saradnici ugledni urednici i voditelji.

U potpunosti možemo da ispunimo zahteve naših klijenata i pomognemo u medijskom promovisanju brenda, ideje, projekta kroz javne nastupe u televizijskim emisijama, učestvovanju u kreiranju imidža, objavljivanju PR tekstova u poslovno-diplomatskim časopisima, dnevnim listovima, kao i pravljenju šestomesečne i godišnje PR strategije u skladu sa potrebama klijenta.

Organizujemo press konferencije, ugovaramo gostovanja u medijima, pišemo i objavljujemo saopštenja za javnost, radimo sa vama na profesionalnom predstavljanju, kreiranju vizuelnog identiteta i ukazivanju na postojeće greške.

Za interne potrebe kompanije organizujemo snimanja stručnih obraćanja i promo spotova koji se rade u studijskim uslovima uz pomoć telepromptera i u saradnji sa članovima stručnog tima od medijskog konsultanta, televizijskog reditelja, dramaturga, novinara, snimatelja do stiliste.
MEDIA SKILLS


Edukacija, produkcija i konsalting
Hotel Hyatt Regency
ulica Milentija Popovića 5
11070 Beograd,Srbija
E-mail: office@mediaskills.rs
www.mediaskills.rs
Broj računa: 160-440390-46
PIB: 108891456